Diensten

Combinatiepakketten

Als je een optimaal resultaat wilt bereiken, kies dan een van de combinatiepakketten. Je krijgt korting op Personal Training en Coaching en korting op Consulten met advies en begeleiding op gebied van voedingsleer, gezondheid van lichaam, mental coaching, welzijn en sport.

Lees meer

Supplementen

Verkoop van gezondheid- en sportsupplementen. De supplementenmarkt is behoorlijk verzadigd. Er is een enorm aanbod aan gezond- en sportsupplementen, maar waarom kost een pot vitamina C van fabrikant A €5,00 en van fabrikant B €25,00?

Lees meer

Consult

Consulten met advies en begeleiding op het gebied van voedingsleer, gezondheid van lichaam en geest, mental coaching, welzijn en sport. Tijdens een consult of vervolggesprek nemen we uitgebreid de tijd (meestal 1,5- 2 uur) om jouw situatie en wensen te bespreken.

Lees meer

De studio

Bas H&S / S&F beschikt over een eigen studio met professioneel trainingsmateriaal voor veilige, leuke en effectieve trainingen. In plaats van standaard tl-verlichting hangen in de studio ‘True Lights’ verlichtingsarmaturen die het daglicht voor meer dan 96% nabootsen.

Lees meer

Personal training & Coaching

We weten dat beweging goed is voor de lichamelijke en mentale gezondheid. Maar regelmatig bewegen kan ook erg leuk zijn. Vooral omdat je vaak al na een paar weken merkbaar fitter en krachtiger bent geworden op lichamelijk en mentaal gebied. Regelmatig bewegen heeft echter nog veel meer voordelen.

Lees meer

Intake

Welkom/intake gesprek Het welkom/intake gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Hier krijgt u een nog beter inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen en of u gebruik wilt maken van onze diensten. Als u besluit om hiervan gebruik te maken kunnen we beginnen met de...

Lees meer